Hits pangalusna usum panas 2017

Panas usum panas

Kami parantos ngalebetkeun lagu ti masing-masing Pitchfork, NME, Shazam, The Wrap sareng The Fader dina daptar puter. Anu paling umum dina daptar ieu publikasi nyaéta sababaraha kolaborasi sareng Justin Bieber, lagu ku Drake, Kendrick Lamar sareng Lorde. Henteu sadayana parantos dileupaskeun dina sababaraha bulan ka pengker - sapertos anu diarepkeun, sababaraha rilis cinyusu parantos janten usum panas. Kami, dina gilirannana, mutuskeun pikeun ngobrolkeun ngeunaan tilu albeum hébat anu dikaluarkeun anyar-anyar ieu.

Lana Del Rey - Nafsu Pikeun Kahirupan

Dina pandangan heula, albeum kalima penyanyi Amérika sigana henteu anyar anu anyar: impian-pop dramatis anu sami, sora anu tiasa dikenal sareng lanskap musik anu lapang. Kesan anu munggaran, Nanging, nyaéta nipu: seueur kritikus nyatakeun yén dina disk ieu Lizzie Grant ngahaja ninggali gambar anu didamel sacara artifisial diva pop modéren sareng nunjukkeun dirina, tulus tur nyata. Sawaréh, pernyataan ieu timbul kusabab munculna lirik panyanyi ngeunaan téma sosial, khususna téma konflik politik dunya.

Albeum ieu euyeub dina komposisi kolaborasi sareng musisi terkenal: The Weeknd, A $ Ap Rocky, Stevie Nicks, Sean Lennon. Dina Nafsu Pikeun Kahirupan, anjeun tiasa ngadangu injeuman tina sababaraha jinis: ketukan bubu, nada batu klasik, sisipan orkestra, sareng bahkan aliran hip-hop anu dilakukeun ku Lana. Sadaya ieu ngajantenkeun albeum henteu bosen, tapi henteu pati lami.

Phoenix - Abdi bogoh ka anjeun

Albeum kagenep ku Perancis ti Phoenix pantes didangukeun sateuacan matahari dinten-dinten panas terakhir ngiles di tukangeun awan gugur. Musik Ti Amo mangrupikeun disko asli Italo, tapi diselingi ku éléktropop modéren. Lirik na dilakukeun dina basa anu béda, tapi topik anu dibahas jelas ku sadayana sareng tanpa tarjamahan. Musik Phoenix mangrupikeun parasaan: cinta, kahoyong, nafsu sareng polos.

Tempo ogé  ASUS ngenalkeun ROG Phone 3 kalayan 16 GB RAM

Anu hoyong ngabandingkeun albeum ieu sareng musik seniman anu kawéntar, sareng anu kadua ampir bakal diputer. Karya Phoenix salaku Daft Punk, nembé réngsé. Jiga indie pop, tapi henteu klise pisan. Ibarat gelombang mikro, tapi ku seueur solusi aslina.

alt-J - Bersantai

Albeum katilu trio Inggris alt-J Inggris ngupingkeun dina hiji napas kusabab henteu ngan ukur pikeun durasi anu pondok tina komposisi, tapi ogé pikeun keragamanna. Aya tafsiran lagu rakyat House of the Rising Sun, anu henteu acan dilakukeun ku sasaha, komposisi electro-pop ékspérimén Deadcrush, anu kritikus mangaruhan pangaruh Depeche Mode sareng Nine Inch Nails, sareng salah sahiji lagu anu dianggo sintésis Casiotone ampir cocooan, kaala ku musisi pikeun pittance. dina eBay. Judul albeum Relaxer leres-leres leres pisan, sareng pikaresepeun pikeun ngadangukeunana duanana ku ati-ati sareng di tukang.

Leave a Reply