Kumaha ngaganti bahan anu leungit nalika nyiapkeun piring

Naon vaksin ngalawan coronavirus sareng kumaha bentenna saling

Élmuwan mastikeun yén COVID-19 tiasa nyababkeun turunna tingkat intél

Naha pantes nyandak tés pikeun antibodi kana coronavirus

Élmuwan nyarioskeun puluhan gejala COVID-19 anu tiasa bertahan langkung ti 6 bulan

WHO ngumumkeun gelombang katilu tina pandemi COVID-19

Élmuwan parantos namatkeun gejala karakteristik galur délta tina coronavirus. Éta bénten sareng COVID-19 biasana

Argéntina nyebarkeun hasil ulikan vaksin Sputnik V

Kumaha kami divaksinasi ngalawan coronavirus: pangalaman pribadi karyawan FunPortal

Tempo ogé  DIY: Jam témbok DIY anu saé

Leave a Reply