Smartphone anggaran pangsaéna 2019 numutkeun FunPortal

Dina 2019, seueur smartphone murah anu menarik kaluar, tapi modél anu optimal dina sagala hal nembongan ngan ukur akhir poé - ieu Xiaomi Redmi Note 8T.

Diantara smartphone anu tiasa dipésér dugi ka 12 rubel, éta Redmi Note 000T anu tétéla paling saimbang. Mertimbangkeun penampilan NFC-chip, éta ngan saukur teu ngagaduhan kakurangan atra.

Smartphone na ngagaduhan desain modéren, prosesor anu kuat, kaméra anu hadé sareng batréna anu bénten sareng muatan gancang. Ngagabungkeun ieu sareng tampilan FHD bezel sempit, Gorilla Glass 5 dina dua sisi, sareng anu maca sidik pikeun anggaran anu sampurna.

Pendapat anjeun

Henteu satuju sareng pilihan urang? Sebutkeun ngaran karesep anjeun! Upami anjeunna henteu aya dina jajak pendapat, bagikeun pendapat anjeun dina koméntar.

Sadaya nominasi → 

Tempo ogé  25 Gagasan Tanggal Anggaran

Leave a Reply